Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ronny Moortgat exposeert in Gallerymaritime

2 november 2019 @ 12:00 - 31 december 2019 @ 17:00

Hij verbeeldt acties en beleving van het moderne zeilen in aquarel, acryl en olieverf. Hij weet in zijn expressie het detail te pakken en let daarbij op, of de sfeer die hij wil overbrengen, tot zijn recht komt. Zijn passie is de maritieme wereld.

“De toeschouwer mee laten genieten van de maritieme sfeer, de luchten, de wind, de voortgang. Dat is mijn bedoeling. Of ik daar in slaag weet ik nooit zeker, maar ik hoop dat van ganser harte. Ik probeer voortdurend de zee beter te begrijpen. Daarom werk ik zoveel mogelijk in de buurt van- of op het water om zodoende het gedrag ervan in alle facetten te bevatten. Het blijft een uitdaging om de zee als natuurelement in al zijn grilligheid zo goed mogelijk weer te geven”. In deze expositie brengt Ronny de zeilers een eerbetoon die met en tegen elkaar hun krachten meten en in de onvoorspelbare zee en windbewegingen juist kansen zien en pakken om als eerste te finishen.

Ronny Moortgat geniet internationale erkenning. Voor zijn bijdrage aan de International Maritime Exhibit, ontving hij voor de tweede keer op rij de ‘Maritime Heritage Award’ van Mystic Seaport Maritime Museum Connecticut USA. 

Expo Ronny Moortgat; 2 november t/m 31 december
Dagelijks geopend van 12.00-17.00 (ook afspraak voor groepen).

www.gallerymaritime.nl  
info@gallerymaritime.nl
Voorstraat 45, Colijnsplaat. Parkeren & entree gratis.

Gegevens

Begin:
2 november 2019 @ 12:00
Einde:
31 december 2019 @ 17:00
Website:
www.gallerymaritime.nl